2014. augusztus 13., szerda

00 | Prológus

Kedves Olvasó! Tisztelettel üdvözöllek itt ezen a blogon. 
A One Direction - The Real People c. blog prológusa megérkezett. 
Remélem tetszeni fog ez a rövid, de többet elmondó bevezetés, esetleg egy kommentel segítheted munkámat, és ha tetszik iratkozz fel, és csatlakozz a Facebook csoportba.



-Liam-


2023.05.30. Minden ezen a napon kezdődött el 11 éve. Itt kezdődött el a banda leejtője. Akkor ezt még nem tudtuk, de idővel mindenre rájöttünk. Az x-faktor után Mr.Calm lett a menedzserünk, és miután ő 2 év után elment, menedzserek hadai jelentkeztek, hogy velünk dolgozhassanak. Pályázatok pályázatait olvasták el a stúdióban, hogy megfelelő személyt találjanak erre a posztra. Két hét múlva megszületett a döntés, és egy szőke hajú, vékony derekú, kicsit csúnyácska arcú nőt kaptunk. Azt hittük csodálatos lesz vele dolgozni, nem nézett ki szigorúnak, inkább olyannak nézett ki mint a testvérünk, korát nem figyelve. Akkor 28 éves volt, és még abban az évben amikor megkapta az első bandáját, diplomázott le 2012-ben. 11 éve ő a menedzserünk, 11 év már pedig nagyon hosszú. A banda lassan romokban hever és mindegyikőnk megváltozott. Tekints velem vissza az időbe, és megmutatom ijesztő, bár kalandos utunkat.

2 megjegyzés:

  1. Úristen! Egyszerűen megimádtam a prológust! Alig várom, hogy elolvashassam a következő részt. Szerintem nagyon jó, a full szöveg a prológus, habár a design hiányos, mondjuk modulokat hiányolok, de a fejléc is káprázatos! Így tovább Alli!

    Mariann.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mariann! Köszönöm, hogy néhány szóval elmondtad a véleményed!
      A design még nincs kész! A modulokat amint megtudja J.Samuels csinálni akkor lesz készen a blog! De szerintem így is jól néz ki, rengeteget köszönhetek neki ezért a kinézetért, hogy legalább egy normális fejlécem van. Mégegyszer köszönöm.

      Puszil, Allison.

      Törlés